sobota 24. června 2023

Jak posílit techniku Jasnovidectví

Slovo"jasnovidec" je řecké slovo, které znamená "Energie osobnosti duše ". Jasnovidci získávají přístup k informacím, energii nebo síle v kosmickém vědomí a využívají získané informace, energii nebo sílu. Každý byl stvořen s vrozenou psychickou schopností. Pokud jste někdy měli tušení, že je to, co se vám mihlo třeba ve snu, v nějaké krátké vizi pravda, nebo pokud jste někdy něco vnímali, než se to stalo, dokazuje to, že máte v sobě nevyužitou psychickou schopnost.


Tato záhadná schopnost se nachází v té obrovské neprozkoumané části vašeho mozku. Tam převádí psychické informace do zpráv, které lze snadno pochopit vaším šestým smyslem.


Psychická energie k nám přichází buď vědomě, nebo nevědomě. Objevujeme ji v různých časech. Pro některé lidi by se to mohlo objevit jako talent, ale většina lidí je nikdy nevyvíjí ani nepoužívá během svého života. Chcete-li se stát velkým jasnovidcem, musíte tvrdě pracovat na rozvoji svého šestého smyslu. Psychické tréninky vás vystavují potřebám vaší duše a učí vás, jak nakrmit svého ducha.

Jasnovidec a jeho jasnovidné smysly

Stejně jako máme pět smyslů, máme také Clairovy smysly známé jako mimo senzuární schopnosti, které jim odpovídají.

Jasnovidectví je schopnost něco vědět, i když jste o tom nikdy neslyšeli ani nečetl.

Jasnovidectví je schopná slyšet zvuky nebo slova z éterické říše.

Jasnovidnost nebo jasnovidectvo znamená přijímat poznatky z vůní, které nejsou ve vašem bezprostředním prostředí.

V případě Clairgustance obdrží jednotlivecinformace o chuti, aniž by do úst vkládal jakoukoli látku.

Jasnovidectvost je schopnost získat vhled tím, že ho fyzicky pociťuje v těle. Jako jasnovidec můžete cítit nemoci nebo emoce jiných lidí.

Stejně jako tvrdě pracujeme na tréninku našeho hlasového talentu, abyste byli velkým jasnovidcem, musíte se trénovat a být oddáni cíli.

Existuje několik tréninkových cvičení, která můžete cvičit

Jak rozvíjet své psychické schopnosti

Pravidelně meditovat:

Meditace je jedním z účinných způsobů, jak zlepšit své psychické schopnosti. Vizualizace a meditace může pomoci aktivovat šestou čakru. Vyberte si například klidné prostředí, pohodlně si sedněte nebo si lehněte a pak uvolněte své tělo a mysl.

Vizualizujte si modrou (nebo fialovou) kouli energie v oblasti třetího oka. Pouhé soustředění se na tento obraz stačí k aktivaci šesté čakry. Pomáhá také rozptýlit nerovnováhu a vyléčit čakru.

Komunikujte se svými duchovními průvodci:

Všichni máme duchovní průvodce, kteří nám pomáhají po celý život. Tito průvodci nám přinášejí zprávy z druhé říše. Pokud teprve znáte své duchovní průvodce, pak je ideální čas vybudovat vztah a pracovat s nimi. Ukážou vám věci, které fyzické oči nevidí.

Otevři sedm čaker:

Chcete-li být dobrým jasnovidcem, musíte se naučit, jak otevřít čakry, zejména třetí oční čakru. Studovat a cvičit různá cvičení, která lze použít k dosažení tohoto cíle.

Naučte se psychometrii:

Psychometrie je schopnost číst energii člověka dotykem jeho osobního vlastnictví. Jako začátečník můžete začít tím, že se dotknete osobních věcí lidí, víte. Snažte se vycítit jakýkoli dojem na jednotlivce. Pokud zpočátku nic necítíte, zkoušete to dál. Tento typ interakce pomůže zlepšit vaše psychické schopnosti.

Práce s věšteckými orákuly:

Tak jak jsem se s tím učila i já zacházet.

Věštba jako tarotové karty, deska Ouija, kyvadlo, kosti atd. může být použita ke zvýšení vaší psychické schopnosti. Naučte se komunikovat s duchy prostřednictvím těchto nástrojů. Samozřejmě nikoho nenutím k Ouija, nebo kyvadélku. Zkuste si klidně koupit tarotové karty.Časem se však pokud se budete chtít posunout ve svém učení, dostanete i k dalším orákuům. Já dnes už roky používám aurické sklo.

Hledejte značky a symboly:


Kdykoli chcete získat poselství z duchovní říše, udělejte si čas, abyste si všimli všech znamení, symbolů nebo čísel ve vašem prostředí. Snažte se interpretovat to, co vidíte, a důvěřujte své intuici, že je pravdivá. To co vidíte si zapisujte. Hodně lidem radím si zapisovat i sny. Hodně vás to na vaší cestě posune dál a rozvine to mnoho schopností. Všímejte si čísel, tvarů a symbolů kolem vás.

Postarejte se o své tělo:


Vaše psychická schopnost může být také ovlivněna vaší stravou, cvičením a celkovým fyzickým stavem vašeho těla. Pokud jíte nezdravé jídlo, bude to mít škodlivý vliv na váš mozek. Pokud je to možné, vyhněte se kouření a nadměrné konzumaci alkoholu.

Věnujte pozornost svým snům:

Jedním ze způsobů, jak jasnovidci přijímají poselství od duchů, jsou sny. Tvé sny jsou dveřmi do tvého podvědomí. Mít deník snů, a kdykoli dostanete důležitou zprávu, zapište si ji a zkontrolujte, zda se to stalo nebo ne.

Závěr:

Jedním z nejlepších způsobů, jak zdokonalit své psychické dovednosti, je soustředit se na svůj postoj. Snažte se rozvinout psychické myšlení směrem k životu. Věnujte pozornost všemu, co se děje kolem vás; Nevěřte na náhody a okolí, co to zpochybňuje. Naučte se číst aury a vždy očistěte každou negativní frekvenci.

Konečně, v životě je víc, než fyzické oči vidí, tak proč chodit slepě, když můžete skutečně vidět všechno očima jasnovidce?

Napsala pro Vás Dája Jakubičková, cesky-tarot@seznam.cz,

Je na každém z vás jak si vyloží můj článek, mé povídání. Své vlastní názory nikomu nevnucuji a nechávám na každém, aby si z toho vzal co sám potřebuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat