sobota 24. června 2023

Základy magie - Zrcadlová magie - část 1

Věděli jste o tom, že všichni máme nadpozemsky ostrý a čistý zrak, a tím teď myslím po duchovní stránce. Zhruba do devíti let, někdy o něco déle. Vidíme věci za tzv oponou. Pokud byste si vzali zrcadlo , které je aspoň do půlky vašeho těla, a dívali byste se opravdu, ale opravdu pozorně. Dokázali byste vidět za naší pomyslnou oponou, hranice našeho světa a světa oného "Astrálu". Viděli byste bez obalu všechno co vedle nás je, žije, jaké tu jsou entity. Pohled pro nás ukotvené ve hmotě, by to příliš pěkný nebyl, ale tento zrak máme všichni. Převážně teda děti, nebo velmi citlivý jedinci. Dá se to však naučit.


Zrcadlová magie je konceptem, který se obvykle vyskytuje ve fantasy literatuře a médiích. Představuje formu magie, která je spojena se zrcadly a odrazy. Základní myšlenkou zrcadlové magie je, že zrcadla mohou být portály nebo kanály k jiným světům nebo dimenzím, a magik je schopen využít tuto moc k provádění různých kouzel a rituálů.


Zrcadlová magie může mít různé podoby a možnosti použití. Zrcadla mohou sloužit jako průchody mezi světy, které umožňují cestování na dálku nebo přístup do jiných dimenzí. Magik může využívat zrcadla k prohlížení minulosti nebo budoucnosti, jako médium pro komunikaci s duchy nebo jinými bytostmi, nebo jako zdroj síly a energie pro vykonávání kouzel.

Ve světě zrcadlové magie mohou být zrcadla magicky posilována nebo ochraňována, aby se zabránilo zneužití jejich moci. Existují také zrcadla s vlastní vůlí, která mohou být samostatnými entitami s vlastními schopnostmi a účinky.

Samozřejmě je třeba si uvědomit, že zrcadlová magie je pouze fiktivní koncept a existuje pouze v rámci imaginárních světů fantasy příběhů. V reálném světě není žádný důkaz o existenci magie nebo zrcadel s magickými vlastnostmi.




Je na každém z vás jak si vyloží můj článek, mé povídání.

Své vlastní názory nikomu nevnucuji a nechávám na každém, aby si z toho vzal co sám potřebuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat